Frågor och svar

Tillbaka

Hur loggar jag in?

Klicka på menyvalet "Logga in", ange ditt personnummer i rätt format (19810429XXXX), tryck sedan “Logga in” igen. Öppna BankID appen på din enhet och ange din personlig kod.

Frågor och svar

Mitt Konto

Allt du behöver göra är att logga in med ditt Mobila BankID på Tryggabud.
Ja, men du kommer att behöva signera budet med ditt Mobila BankID
Ja, för att underlätta kommunikation med ansvarig mäklaren.
Objekt som du anmäler intresse för eller lägger bud på sparas under "mina sidor".
Budgivningar som du deltar i visas på "mina sidor" i inloggat läge.